"Marja osasi hyvin ja kivasti kertoa sekä jutella asioista."

"Haluan osallistua uudelleen Marjan seksuaalikasvatustuokioon."

Seksuaalisuus kehittyy läpi elämän
Seksuaalisuus kehittyy läpi elämän

SEKSUAALIKASVATUS

Seksuaalisuus kehittyy läpi elämän. Seksuaalikasvattaja on tukena itselle myönteisten valintojen tekemisessä, turvallisen kasvun mahdollistamisessa ja myönteisen minäkuvan muodostumisessa pienestä lapsesta lähtien. Osallistaminen, asiallisen tiedon anto sekä pinttyneiden asenteiden ja ennakkoluulojen muuttaminen edistävät seksuaalisuuden asemaa keskeisenä hyvinvoinnin lähteenä.

Jo lapsella on oikeus ihmetellä asioita ääneen. He ovat uteliaita luonnostaan. Kiusaaminen, ulossulkeva puhe/ puhumattomuus ja ylisukupolvinen häpeä vaientavat tätä uteliaisuutta ja lupaa puhua seksuaalisuudesta ääneen. Lapsesta lähtien seksuaalikasvatuksen tarkoituksena on ennaltaehkäistä, lisätä rohkeutta olla ainutlaatuinen ja edistää kykyä nauttia omasta seksuaalisuudestaan. Pari-/monisuhteessa sekä yleisesti ihmissuhteissa käytetään seksuaalisuudesta opittuja puhumisen ja kommunikoinnin taitoja. Ne tuovat turvaa ja lisäävät nautintoa sekä vahvistavat tämän hetkisiä omia rajoja lisäten siten seksuaalihyvinvointia. Millaiset taidot sinulla on juuri nyt? 

Koulutukseni/ tuokioni tarjoavat tietoa ja työkaluja kaikenikäisille ja kaikenlaisille ihmisille. Räätälöin aina tuokion vastaamaan tilaajan mahdollisia toiveita. Vaikka et edes tietäisi mitä oikeastaan etsit ja tarvitset, voit rohkeasti olla yhteydessä minuun. Mietitään yhdessä sinulle/ teille sopivaa tuokiota; on se sitten esimerkiksi perheessä, vanhempainillassa, koululla, ammattilaisille työpaikalla ja terveydenhuollossa.

Koulutukset onnistuvat sekä paikanpäällä että etänä.

Sinua varten
Sinua varten