SEKSUAALITERAPIA

Olet tervetullut terapiaan yksin tai yhdessä kumppanisi/kumppaneidesi kanssa juuri sellaisena kuin sinä olet, arvostan ainutlaatuisuuttasi. Kohtaan sinut rohkaisevalla ja aktiivisella työotteella, sydämellisellä asiakaspalveluasenteella ja avoimella kiinnostuksella turvallisuutta vaalien.


Olen kohdannut ihmisiä hyvin moninaisissa elämäntilanteissa kuten esim. parisuhdekriisin partaalla, sairauden järkyttäessä, mielen kuormittuessa, haluttomuuden yllättäessä, nuoren kehittyessä kohti itsenäistä elämää ja ihmissuhteiden ylä- ja alamäkien varrella. Pitkä työkokemukseni mielenterveyttä tukevassa työssä sekä hoitotyö taustani ovat vahvuuksiani ja näkyvät tavassani asettua lempeästi rinnalla kulkijaksi haastavissakin elämänvaiheissa.


Seksuaalioikeudet ovat työskentelyni lähtökohta. Ne kuuluvat niin sinulle, minulle että ihan jokaiselle. Seksuaalisuus on ihmisyyden ydintä. Se on elämän energiaa, nautintoa ja voimavara. Se on myös herkkää ja haavoittuvaa aluetta sekä kehon ja mielen yhteyttä.


Erityisosaamiseni: parisuhde- ja ihmissuhdeongelmat, sairastuminen, seksuaalisuus, trauma, seksuaalinen hyväksikäyttö, vanhemmuus, itsetunto, vuorovaikutus ja mielenterveys.

Tarjoan seksuaaliterapiaa lisäksi Väestöliiton terapiapalveluissa ja Pirte Työterveys ja Lääkärikeskuksessa.  

https://vaestoliitonterapia.fi/terapeutit/holkeri-marja/

https://www.pirte.fi/asiantuntija/holkeri-marja/

Seksuaaliterapeutti
Seksuaaliterapeutti