"Sydämellinen kouluttaja. Oli kiva kuulla ajantasaista tietoa aiheesta. Selkeä esitys, hyvin huomioi yleisön."

"Loistava esitys! Oikealla asialla olet ja teet tärkeää työtä."

"Oli ihana kuulla ajantasaista tietoa ihanalta ammattilaiselta. Sisältö ylitti odotukset ja ilmapiiri oli turvallinen. Kiitos Marja!"

LUENNOT, KOULUTUKSET, RYHMÄT, TUOKIOT

Seksuaalisuus on aiheena moninainen. Koen sen todella mielekkääksi. Olen työurani aikana pitänyt luentoja/ koulutuksia monille eri kohderyhmille; kuten vertaisohjaajille, kehitysvammaisten avustajille, terveydenhuolto- ja sosiaalialan opiskelijoille sekä ammattilaisille, mielenterveyshäiriöistä toipuville, yhdistyksille, esikoistaan odottaville pareille ja suhteessa eläville. Sisällön räätälöin aina tilaajan ja mahdollisuuksien mukaan myös osallistujien toiveiden mukaan. Seksuaalioikeudet kuuluvat jokaiselle. Ne ovat työni lähtökohta.

Seksuaalisuusaiheisten ryhmien ohjaaminen on arvokasta. Kokemukset niistä vahvistavat toisten ihmisten vertaistuen merkitystä, kykyä lisätä rohkeutta toinen toisillemme myös vaikeiden asioiden äärellä, ääneen sanoittamisen merkitystä siten, että tulee kuulluksi ja tunteille sallivan ilmapiirin arvon. Ryhmässä vahvistuminen vie toipumisen uudelle tasolle.

Seksuaalikasvatustuokioita pidän päiväkodeissa, kouluissa, vanhempainilloissa ja perheissä. Ne pohjautuvat aina Seksuaalikasvatuksen standardeihin Euroopassa.

Kysy tarjous!

Sinua varten
Sinua varten