Palvelut

SEKSUAALITERAPIA

Olet tervetullut terapiaan yksin tai yhdessä kumppanisi/kumppaneidesi kanssa juuri sellaisena kuin sinä olet, arvostan ainutlaatuisuuttasi. Kohtaan sinut rohkaisevalla ja aktiivisella työotteella, sydämellisellä asiakaspalveluasenteella ja avoimella kiinnostuksella turvallisuutta vaalien.


Olen kohdannut ihmisiä hyvin moninaisissa elämäntilanteissa kuten esim. parisuhdekriisin partaalla, sairauden järkyttäessä, mielen kuormittuessa, haluttomuuden yllättäessä, nuoren kehittyessä kohti itsenäistä elämää ja ihmissuhteiden ylä- ja alamäkien varrella. Pitkä työkokemukseni mielenterveyttä tukevassa työssä sekä hoitotyö taustani ovat vahvuuksiani ja näkyvät tavassani asettua lempeästi rinnalla kulkijaksi haastavissakin elämänvaiheissa.


Seksuaalioikeudet ovat työskentelyni lähtökohta. Ne kuuluvat niin sinulle, minulle että ihan jokaiselle. Seksuaalisuus on ihmisyyden ydintä. Se on elämän energiaa, nautintoa ja voimavara. Se on myös herkkää ja haavoittuvaa aluetta sekä kehon ja mielen yhteyttä. 


Erityisosaamiseni: suhdeongelmat, sairastuminen, seksuaalisuus, trauma, seksuaaliväkivalta, keho, psykofyysisyys, vanhemmuus, itsetunto, halu, vuorovaikutus ja mielenterveys.

Tarjoan seksuaaliterapiaa lisäksi Väestöliiton terapiapalveluissa ja Pirte Työterveys ja Lääkärikeskuksessa.  

https://vaestoliitonterapia.fi/terapeutit/holkeri-marja/

https://www.pirte.fi/asiantuntija/holkeri-marja/

Erityistason seksuaaliterapeutti
Erityistason seksuaaliterapeutti

Mahdollisuus seksuaaliterapiaan kera mäyräkoirien

Koiran läsnäolo tutkitusti rauhoittaa, laskee stressihormonin kortisolin eritystä ja lisää mielihyvähormoni oksitosiinia kehossa. Terapiatapaamisissa koira voi lisätä turvallisuuden ja luottamuksen tunnetta, auttaa tunteiden ja kehon reaktioiden tarkastelussa ja muistuttaa, ettei ole mitään hätää. 

Mäyräkoiramme ovat itselleni arjen vakauttajia ja hyvinvoinnin edistäjiä. Seksuaaliterapiatapaamisissa keskitytään sinun asioiden äärelle. Mäyräkoirat ovat tapaamisissa maadoittava lisä ja tuki. Miltä kuulostaisi terapiatyöskennellä ja samalla rapsutella ja silittää näitä mussukoita? Moni on kokenut merkityksellisenä tämän. Tapaamiset toteutetaan turvallisuutta vaalien kotonani, koirille tutussa ympäristössä. Kerron mielelläni lisää, joten kysy/ varaa aika. Ensitapaaminen on etänä. 


KOULUTUKSET, RYHMÄT, TUOKIOT

Sinua varten
Sinua varten

"Sydämellinen kouluttaja. Oli kiva kuulla ajantasaista tietoa aiheesta. Selkeä esitys, hyvin huomioi yleisön."

"Loistava esitys! Oikealla asialla olet ja teet tärkeää työtä."

"Oli ihana kuulla ajantasaista tietoa ihanalta ammattilaiselta. Sisältö ylitti odotukset ja ilmapiiri oli turvallinen. Kiitos Marja!"


Seksuaalisuus on aiheena ihanan monipuolinen. Olemmehan ihmisinä hyvin moninaisia. Olen työurani aikana pitänyt luentoja/ koulutuksia monille eri kohderyhmille; kuten vertaisohjaajille, kehitysvammaisten avustajille, terveydenhuolto- ja sosiaalialan opiskelijoille sekä ammattilaisille, mielenterveyshäiriöistä toipuville, yhdistyksille, esikoistaan odottaville pareille ja suhteessa eläville. Sisällön räätälöin aina tilaajan ja mahdollisuuksien mukaan myös osallistujien toiveiden mukaan. Seksuaalioikeudet kuuluvat jokaiselle. Ne ovat työni lähtökohta. Työotteeni on traumasensitiivinen ja turvallisen tilan periaatteet huomioon ottava. 

Koulutukset onnistuvat sekä paikan päällä että etänä.

Seksuaalisuusaiheisten ryhmien ohjaaminen on arvokasta. Kokemukset niistä vahvistavat toisten ihmisten vertaistuen merkitystä, kykyä lisätä rohkeutta toinen toisillemme myös vaikeiden asioiden äärellä, ääneen sanoittamisen merkitystä siten, että tulee kuulluksi ja tunteille sallivan ilmapiirin arvon. Ryhmässä vahvistuminen vie toipumisen uudelle tasolle.

"Marja osasi hyvin ja kivasti kertoa sekä jutella asioista."

"Haluan osallistua uudelleen Marjan seksuaalikasvatustuokioon."

Seksuaalikasvatustuokioita pidän päiväkodeissa, kouluissa, vanhempainilloissa ja perheissä. Ne pohjautuvat aina Seksuaalikasvatuksen standardeihin Euroopassa. Jo lapsella on oikeus ihmetellä asioita ääneen. He ovat uteliaita luonnostaan. Kiusaaminen, ulossulkeva puhe/ puhumattomuus ja ylisukupolvinen häpeä vaientavat tätä uteliaisuutta ja lupaa puhua seksuaalisuudesta ääneen. Lapsesta lähtien seksuaalikasvatuksen tarkoituksena on ennaltaehkäistä, lisätä rohkeutta olla ainutlaatuinen ja edistää kykyä nauttia omasta seksuaalisuudestaan. Puhumisen ja kuuntelisen taidot tuovat tuovat turvaa ja lisäävät nautintoa sekä vahvistavat tämän hetkisiä omia rajoja lisäten siten seksuaalihyvinvointia. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjous! Lue myös sivulta löytyvistä valmiista kokonaisuuksista.