KUKA ON AINUTLAATUINEN MUSSUKKA?


"Marjan kanssa on tosi luonteva jutella omasta seksuaalisuudesta. Hän niin on oman aiheen parissa; asiantunteva ammattilainen, lämmin ja läsnäoleva."

MARJA HOLKERI

Sytyn ihanista kohtaamisista, seksuaalisuuden parissa työskentelystä, aitoudesta ja ihmisten uskalluksesta olla oma ainutlaatuinen itsensä. Herkkyyteni on vahvuuteni myös työssäni. Seksuaalisuus on aiheena paljon muutakin kuin pinnalla kulkemista. Kannamme herkästi häpeää mukanamme ja se voi estää meitä elämästä. Mitä pidempään asioista vaikenemme, sen raskaampia möykkyjä kannamme sisällämme. Olenkin saanut paljon myönteistä palautetta turvallisesta ilmapiiristä minkä luon koulutuksissa, ryhmissä ja terapiassa. Kiitosta siitä, että kanssani voi olla oma itsensä ja puhua ihan mistä vaan. 

Haastan mielelläni itseäni. Seksuaalisuusaiheinen kirjallisuus ja opinnot innostavat jatkuvasti. Halu kehittyä ja edistää seksuaalisuusaiheen tabujen murtamista sekä seksuaalioikeuksien edistämistä tulee syvältä. Se kumpuaa omista kokemuksista. Kohtaamisilla on merkitystä. 

Arkeni ilo on oma perhe, ystävät ja luonnossa liikkuminen. Olen kahden lapsen äiti ja kahden mäyräkoiran mamma. Hersyvä nauru ja rento höpöttely sallivassa ja rakastavassa ilmapiirissä on ihanaa. Keskustelu hyvän ystävän kanssa laiturilla istuen ja upea järvimaisema eteen avautuen lataavat akkujani parhaiten.


KOULUTUS: seksuaaliterapeutti (2022 Väestöliitto), seksuaalineuvoja (2013-2014), seksuaalikasvattaja (2019 Sexpo), terveydenhoitaja AMK (2013-2014), lasten ja nuorten sairaanhoitaja AMK (2005-2010), solmuja parisuhteessa-ohjaaja (2015)